تاریخ انتشار 17-04-1401
هنگامی که شما تصمیم دارید فقط از رایانه شخصی خود در جهت برنامه نویسی نرم افزار استفاده کنید ویندوز اصلا گزینه مناسبی نیست به این دلیل که بسیاری از امکانات ویندوز برای برنامه نویس ها غیرکاربردی و غیرتخصصی است . از طرفی با انتشار نسخه های سیستم عامل جدید ویندوز و مصرف بیشتر منابع سخت افزاری سرعت اجرای نرم افزارها و سیستم های قدیمی تر پایین می آید آیا راه حل برای اینکه بتوان از شر مشکلات ویندوز خلاص شد چیزی نیست جز لینوکس . خوشبختانه سیستم عامل لینوکس در توزیع های مختلفی منتشر شده است که برخی از آنها بسیار رایج هستند مانند ابونتو اما جالب است بدانید که ابونتو هم مانند ویندوز سیاست هایی دارد که شاید برای برنامه نویسان کاربردی نباشد و با انتشار نسخه های جدید خود منابع و سخت افزار قوی تری را لازم دارد لذا با انتخاب نسخه های تخصصی تر مانند دبیان Debian این مشکل برای شما به خوبی حل خواهد شد .
شما به عنوان انواع برنامه نویس نرم افزارهای مختلف تحت وب میتوانید روی انواع نسخه های لینوکس کار کنید مخصوصا نسخه های دبیان که بسیار سبک و پرسرعت هستند .
در لینوکس میشود برنامه های تحت زبان PHP , Go , Java , Javascript , C و همه بجز Swift که متعلق به اپل است را استفاده کنید لازم است بدانید که بسیاری از شرکت های نرم افزاری نسخه های تحت لینوکس را حداقل که تحت دبیان باشد با پسوند deb را منتشر کرده است مانند گوگل کروم و برنامه های تحت IDE مثل PHP storm و...
امنیت در سیستم عامل های تحت لینوکس باعث شده است که نه تنها گزینه عالی برای توسعه دهندi نرم افزار نباشد و مدیران شبکه آنها را انتخاب کنند به طور مثال با نصب ویندوز سرور ۲۰۱۹ حداقل ۸ گیگ رم و پردازنده چند هزینه ای برای شروع لازم دارید و در بهترین شرایط شما باید ۱۶ گیگ رم و ۷ هسته پردازنده داشتید باشید که نرم افزار سرور را بالا بیاورید اما با نصب نسخه debian شما تنها به ۲۵۶ مگابایت رم و ۱ هسته پردازنده لازم دارید و سایر منابع را برای دیتابیس و سرعت بالای اجرای نرم افزار تخصیص دهید و این خود میتواند بار هزینه زیادی را از روی دوش سازمان بردارد.